Monday , 16 September 2019

PROBLEMET E PERSONAVE ME SEMUNDJE MENDORE

Të moshuarit vijojnë të jenë grupmosha më e prekur nga sëmundjen mendore. Një gjë e tillë bëhet e ditur edhe nga mjekur neuropsikiatër në Shkodër, Gjon Preçi. Për Tv Rozafa, ai tregon problemet që shfaqen tek këto përsona dhe arsyet kryesore.

Preçi thekson se në qëndrën pranë polikinikës Shkodër vijnë përsona edhe nga rrethe të tjera të Shqipërisë.

Ai bën apel ndaj qytetarëve që të tregohen të kujdesshëm në këto ditë të nxehta.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …