PROBLEMET E SHENDETESISE NE SPITALIN E SHKODRES

Pavarësisht premtimeve të shumta që janë bërë për shëndetësinë, problemet në këtë sektor janë të mëdha. Një gjë e tillë pohohet nga kryeinfermieri pranë repartit të kirurgjisë në spitalin rajonal të Shkodrës, Paolo Kaceri, që njëkohësisht është edhe pjesë e BSPSH Shkodër. Sipas tij, buxheti i spitalit rajonal të Shkodrës është problemi më i madh për shëndetësinë, pasi nuk është dhënë asnjëherë ashtu siç spitali e ka merituar.

Më tej, Kaceri komenton edhe “shëndetësinë falas”.

Kaceri kërkon nga Ministria e Shëndetësisë që ti kushtojë më shumë vëmendje spitalit rajonal të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR VIJON NDËRHYRJEN NË RRUGËN E DUKAGJINIT

Bashkia e Shkodrës vijon punën për rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e aksit rrugor Prekal- Kir- Mali …