Thursday , 22 August 2019

PROBLEMET E TURIZMIT NE VENDIN TONE

Problemet që përballet turizmi ne vendin tonë janë të shumta. Përfaqësues të biznesit e kanë shprehur diçka të tillë gjatë takimit që u zhvillua në Velipojë. Ato kërkojnë më shumë vëmendje për zonat e Velipojes dhe Thethit.

Në lidhje me zonën e Thethit reagoi edhe ministri i mjedisit Blendi Klosi që tha se është kërkuar që çdo leje që do jepet të jetë brenda rregullave.

Sipas përfaqësuesve të bizneseve duhet ndërhyrë sa më parë në mënyrë që turistët të mos zhgënjehen gjatë vizitave të tyre në zonat turistike në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

SHENGJINI ME I FREKUENTUARI KETE VERE

Plazhi i Shëngjinit ka qenë zgjedhja e duhur e kësaj vere. Kështu mendojnë pushuesit që …