Wednesday , 27 June 2018

PROBLEMET ME SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Problemet me skemen e re te ndihmes ekonomike u bene publike nje dite me pare nga kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, gjate nje deklarate per mediat. Por, kete te merkure, Ademi ka mbledhur ne nje takim administratoret e njesive administrative te Bashkise Shkoder, per te diskutuar me to rreth ketij problemi, ku shume familje kane mbetur jashte kesaj skeme te re te ndihmes ekonomike.

Kesisoj, kryetarja Ademi beri me dije se do te kete nje shkrese per kete problematike qe te diskutohet ne parlament.

Sipas Ademit, arsyeja per lenien jashte te shume familjeve nga skema e re e ndihmes ekonomike eshte e pajustifikueshme dhe e papranueshme.

Lexoni dhe kete

INVESTIM I BASHKISE SHKODER NE RRUGEN E OBOTIT

Bashkia Shkodër kryen një tjetër investim në rrugët e njësivë administrative. Rruga e Obotit, me …