PROBLEMI I MBETJEVE DHE PËRMBYTJET

Nga Kryebushati deri në Vau Dejës të gjitha kanalet janë të mbushura me mbetje të ndryshme. Shqetësimi ngrihet nga prefekti i Qarkut Shkodër, Çesk Millja. Ai thotë se paratë që mblidhen duhet të shkojnë për një administrim më të mirë të këtij proçesi.

Nga ana tjetër, kryebashkiaku i Vau Dejës, Mark Babani u ndal tek përmbytjet.

Shqetësimet u ngritën gjatë mbledhjes së fundit të Këshillit Bashkiak në Vau Dejës.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …