Saturday , 18 January 2020
Breaking News

PROÇESI MËSIMOR NË SHKOLLAT E PREKURA NGA TËRMETI

Ministrja e Arsimit Besa Shahini deklaroi se “Qarku Durrës, bashkia Kurbin, Vorë dhe Tiranë fillojnë mësimin në 9 dhjetor, të tjerat nesër. Në 9 qarqe që nuk janë në gjendje të jashtëzakonshme mësimi ka filluar normalisht, ndërsa për tre qarqet e tjera do të fillojë nesër pjesërisht theksoi Shahini në një komunikim me mediat.

Ajo kishte një urdhër edhe për kopshtet dhe shkollat private.

Gjithsesi problemet vijojnë të jenë të pranishme në disa shkolla të zonave ku tërmeti ka qenë më i fortë.

Lexoni dhe kete

NDËRHYRJE NË URËN E MESIT

Me një gjatësi investimi prej 6 km aksi “Ura e Mesit – Kala e Drishtit” …