Wednesday , 24 July 2019

PROÇESI ZGJEDHOR DHE TE RINJTE NE UNIVERSITET

Në Shkodër situata është e komplikuar dhe mungojnë shumë gjëra, por mbi të gjitha mungon kohezioni social. Kështu shprehet këshilltari në këshillin bashkiak Shkodër, Fatlum Nurja, teksa flet edhe për proçesin zgjedhor.

Ai u ndal edhe tek largimi i shumë studentëve nga Universiteti i Shkodrës.

Deklarata e këshilltarit Nurja erdhën gjatë një takimi me temë “Rini indiferente apo Shkodra ofron pak” në Qendren Rinore Arka.

Lexoni dhe kete

KATASTROFAT NATYRORE, TAKIM SHQIPËRI – MALI I ZI

Katastrofat natyrore kanë bërë bashkë në një takim përfaqësues të Shqipërisë dhe Malit të Zi, …