Sunday , 17 January 2021

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër.

Mesazhi është përcjellë me vendosjen e një SmartFlower Solar apo një luledielli të zgjuar diellore në qendër të qytetit.

Në mënyrë simbolike, Ademi dhe Beci, kanë bërë vënien në punë të SmartFlower Solar, e para e këtij lloji në Shqipëri dhe mbase “dallëndyshja e parë” e prodhimit të energjisë së pastër nga dielli në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

MANASTIRLIU: DO MBETEN NË FUQI MASAT AKTUALE NË VEND

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, dhe përfaqësues të Komitetit Teknik të Ekspertëve dolën këtë të …