Sunday , 29 November 2020

“PROFETI MUHAMMED A.S, NJË DHURATË PËR NJERËZIMIN”

Profeti Muhammed ishte një njëri i rëndësishëm, një profet i cili ishte i drejtë në çdo çështje dhe një dhuratë për njerëzimin.

Kështu u shpreh nga hytbja e kësaj të premte nga xhamia e Parrucës në qytetin e Shkodrës, kryetari i Komunitetit Musliman Shqiptar, Bujar Spahiu.

Kjo hytbe i paraprin përkujtimit të Lindjes së Begatë të hazretit Muhammedit alejhi selam.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …