Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

PROGRAMI VJETOR 2020 NË MUZEUN “MARUBI”

Muzeu “Marubi” ka prezantuar programin vjetor për vitin 2020. Vetë drejtori Luçjan Bedeni tha se vitit 2020 është viti i disa prioriteteve me shumë rëndësi nga “Marubi”.

Në këtë muze do të organizohen një sërë aktivitetesh gjatë këtij viti.

Lexoni dhe kete

BANORI NË LEZHË: KËRKESA KEMI BËRË BOLL, GJË NUK SHOHIM

Shumë familje të Lezhës janë ende në pritje të shtetit sa i përket rindërtimit të …