Wednesday , 19 December 2018

PROJEKT PER GAZETARET NGA QENDRA NDERKOMBETARE PER ZHVILLIM DHE GIZ

Ne kuader te nje projekt te Qendres Nderkombetare per Zhvillim ne Gjermani dhe GIZ, gazetarja e njohur e Deutsche Welle-s ne shqip, Mimoza Cika- Kelmendi ishte e ftuar kete te Shtune ne nje takim me gazetaret e Qarkut Shkoder. Takimi u zhvillua ne ambjentet e biblotekes “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres, ku moren pjese anetare te Unionit te gazetareve Shkoder. Pas takimit, gazetarja e njohur tha se projekti do te sherbeje si ure lidhese mes Shqiperise dhe Gjermanise per te kontribuar dhe permiresuar kodin ligjor, etik, barazine ligjore dhe problemet e gazetareve.

Ky projekt i ka dhene prioritet vendeve te ballkanit dhe do te synohet te zbatohet fale mbeshtetjes se ministrise gjermane dhe GIZ.

Lexoni dhe kete

MARKETI SPAR VJEN TASHME EDHE NE QYTETIN E KOPLIKUT

Marketi SPAR vjen tashmë edhe në qytetin e Koplikut të Bashkisë Malësi e Madhe. Ky …