Saturday , 28 March 2020

PROJEKT-VENDIMI PËR MIRATIMIN E BUXHETIT TË VITIT 2020 TË BASHKISË SHKODËR

Një takim është zhvilluar këtë të marte në sallën e këshillit bashkiak Shkodër. Tema e takimit ishte “projekt-vendimi për miratimin e buxhetit të vitit 2020 të Bashkisë Shkodër.” Në takim merrnin pjesë këshilltarë, qytetarë dhe përfaqësues të shoqërisë civile, ku një fokus ishte turizmi në Bashkinë Shkodër.

Ndërkohë nuk munguan edhe problematika të tjera, si ajo e invalidëve apo jetimëve në Bashkinë Shkodër.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, LEZHJANET INJOROJNE RREZIKUN

Edhe pse janë identifikuar disa raste në Lezhë, qytetaret duket se e kanë harruar coronavirusin. …