PROJEKTI PER “PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TE KULLIMIT”

Ne kuader te projektit te “strategjise se ujitjes dhe kullimit ne Shqiperi” u zhvillua takimi i radhes me perfaqesues te Bashkise Shkoder, dhe administratoreve. Kryebashkiakja Voltana Ademi u shpreh optimiste mbi projektin i cili ka rreth 4 muaj qe po studiohet,por qe Ademi tha se nje pjese e veshtiresise eshte ndeshur me mungesen e informacionit i cili nuk eshte transferuar.

Hartuesi i projektit Fatlum Nurja e vuri theksin tek ecuria e projektit, e cila duhet te jete e njejte deri ne perfundim te tij.

Ky projekt impementohet per here te pare ne Bashkine Shkoder, ndersa perfituese te projektit jane 5 njesi te Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

PS – LSI BLLOKOJNE MIRATIMIN E PROGRAMIT BUXHETOR AFAT-MESEM 2019-2021

Këshilltarët e PS dhe LSI në Këshillin Bashkiak Shkodër kanë bashkuar votat e tyre për …