Friday , 15 November 2019
Breaking News

PROJEKTI PER ZHVILLIMIN E DETYRAVE NE KLASE

Përveç ndalimit të përdorimit të celularëve nga nxënësit dhe mësuesit, si edhe librave falas, një tjetër risi do të aplikohet në shkollat e qytetit të Shkodrës. Bëhet fjalë për kryerjen e detyrave në klasë për disa shkolla. Janë nxënës të pesë shkollave 9-vjeçare të qytetit të Shkodrës që do të qëndrojnë deri pasdite duke ju dedikuar vëmendje në mësimet e tyre dhe ushtruar pasionet në art dhe sport. Drejtori i DAR Shkodër, Kadri Ymeri, tregon shkollat ku do të zbatohet ky projekt.

Mbetet për tu parë nëse ky projekt do të marrë edhe pëlqimin e nxënësve apo prindërve të tyre, ndërkohë që në këto shkolla do të ofrohet edhe vakti i drekës.

Lexoni dhe kete

BANORËT E KONVIKTIT “SAFET SPAHIA”, PROTESTË PARA BASHKISË

Banorët në konviktin “Safet Spahia” në qytetin e Shkodrës vijojnë të kundërshtojnë zhvendosjen e tyre …