Monday , 17 January 2022

PROKURORIA E SHKODRES URDHERON LIRIMIN E NJERIT PREJ DOGANIEREVE TE MURIQANIT

Prokuroria e Shkodres ka urdheruar lirimin e njerit prej doganiereve te Muriqanit i arrestuar dy dite me pare ne operaxionin “Bitter Sugar”.

Arlind Mitku sipas prokurorise rezulton se ne momentin e kapies se mjetit me 13 thase me sheqer me peshe 650 kg dhe 19 thase kikirik te kaluar nga Mali i Zi pa procedure doganore, nuk ka qene ne detyre.

Lexoni dhe kete

AVOKATËT E LEZHËS KUNDËR HARTËS SË RE GJYQËSORE

Edhe avokatët e Lezhës kundështojnë projektin e hartës së re gjyqësore, e cila parashikon shkrirjen …