PROMOVIMI I LOJES SE SHAHUT NE SHKODER

Bashkia Shkoder ka organizuar kete te Shtune Kampionatin e Shahut, qe kishte ne fokus promovimin e kesaj loje ne qytetin e Shkodres. Nje loje, e cila ka nje tradite pozitive dhe te hershme ne qytetin e Shkodres. Kampionati u organizua ne ambjentet e biblotekes Marin Barleti dhe e e pranishme ishte edhe kryebashkiakja Voltana Ademi, qe foli rreth organizimit te ketij kampionati.

Kjo gare realizohet per here te pare si kampionat, si nje menyre per nxitje dhe motivim te talenteve te reja dhe perfaqesimit me pas ne kampionate.

Lexoni dhe kete

PREMIERA E “GOMARIT TE BABATASIT” NE MIGJENI

Teatri “Migjeni” të Shkodres shënoj premieren e kryeveprave të at Gjergj Fishtës, “Gomarin e Babatasit”. …