Saturday , 19 October 2019

PROMOVOHET FILMI “MBRO MJEDISIN MBRO JETËN”

Nisma Vullnetare studentore ka promovuar në ambjentet e bibliotekës universitare filmin “mbro mjedisin mbro jetën”, film ky i realizuar nga vetë studentët.

Filmi “mbro mjedisin mbro jetën” do të marrë pjesë në festivalin ndërkombëtar të filmit për mjedisin.

Xhirimet për këtë film janë bërë në metropolin verior, si tek pedonalja tek Ura e Bunës, tek biblioteka e qytetit apo dhe në Shirokë.

Lexoni dhe kete

MYFTIU I SHKODRĂ‹S THIRRJE DIPLOMACISĂ‹ SHQIPTARE

Myftiu i ShkodrĂ«s, Imam Muhamed Sytari i ka bĂ«rĂ« thirrje diplomacisĂ« shqiptare qĂ« tĂ« punojĂ« …