Monday , 16 September 2019

PROMOVOHET LIBRI “ANTOLOGJI-GEGNISHTJA POETIKE”

Libri “Antologji-Gegnishtja poetike” me autor Filip Guraziun është promovuar në qytetin e Lezhës. Takimi erdhi në kuader të aktiviteve pro gegnishtes që sipas Guraziut kjo gjuhë është mohuar nga akademiket e sotmë dhe kjo është mjaft e turpshme.

Të pranishmit në këtë promovim e kanë vlersuar këtë botim dhe iniciatiaven e ndërmarre për mborojtjen e gegënishtes.

Në këtë liber janë përmbledhur poezitë e 35 autoreve të njohur dhe të rinjë të panjohur për publikun të cilët kanë shkruar në gegnisht.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …