PROMOVOHET LIBRI ME POEZI “ANDRRAT QË MBESIN VARË”

“Andrrat qe mbesin Varë” eshte tituli i librit me poezi me autore Jozefina Kiri Nikaj. Autorja kesaj permbledhjeje dhe krijimit te poezive ia kushton babait te saj. Ajo thote qe ka qene pikerisht babai i saj qe e ka nxitur gjithmone sa ishte gjalle per te shkruar- “ shkruaj sepse shkrimit i vjen dita”.

Ky liber u promovua gjate organizimit te nje mbremjeje mes miqve…

Te pranishem ne kete promovim ishin figura te njohura te artit shkodrane dhe personalitete te ketij qyteti. Gjate mbremjes por edhe ne ditet ne vazhdim botimi “Andrrat qe mbesin Vare” vetem do te dhurohet per lexuesit e poezise.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJE FAMILJEVE NE NEVOJE NE KURBIN

Në kuadër të aktiviteteve humanitare, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ju është gjendur pranë familjeve në …