Monday , 28 September 2020

PROMOVOHET REVISTA “VIZION”

Grupi I studenteve “Luigj Gurakuqi” ka sjelle numrin e pare te revistes “Vizion” e cila u promovua gjate dites se sotme ne ambjentet e biblotekes Universitare.

Koordinatori I klubit studentor tha se revista do te kete edhe numra te tjere ndersa ky ishte vetem fillimi ku studentet e universitetit “Luigj Gurakuqi” dhane startin e tyre.

Qellimi I kesaj reviste eshte rritja e studenteve nga ana akademike si dhe krijimi I hapsirave te reja per ta. Njekohesisht nxite edhe bashkpunimin mes grupeve studentore edhe me universitetet e tjera. Revista do te pasqyroje nje sere problematikash kryesisht ato qe prekin studentet.Ne promovimin e revistes “Vizion” moren pjese student si dhe akademike.

Lexoni dhe kete

TURIZMI KULTUROR NĂ‹ SHKODĂ‹R DREJT ZEROS

NjĂ« nga sitet mĂ« atraktive turistike sic Ă«shtĂ« Kalaj Rozafa e ShkodrĂ«s, kĂ«tĂ« vit Ă«shtĂ« …