Wednesday , 20 June 2018

PROTAGONISTËT E KUPËS: SUKSESET E VLLAZNISË DO VAZHDOJNË

Fitorja e Kupës së pestë rradhazi për ekipin e futbollit të femrave të Vllaznisë pavarësisht rutinës së zakonshme të fitimit të këtyre tofeve, sërish ka dhuruar emocione për pjestarët e kësaj skuadre. Në prononcimet  e tyre, ata shprehin edhe dëshirën për të vazhduar më tej punën për fitimin e të tjera trofeve për Shkodrën dhe klubin Vllaznia.

Pas suksesit në Kupë, Vllaznia e femrave do të vijojë punën për të fituar tashmë edhe titullin e pestë kampion rradhazi dhe duket në rrugën e duhur për arritjen e këtij qëllimi.

Lexoni dhe kete

LIKA: VLLAZNINË E RRËZUAN NJERËZ TË FUQISHËM NË SHKODËR

Kapiteni I Vllaznisë Gilman Lika për herë të parë pas një muaji nga rënia e …