Breaking News

PROTESTA E 16 SHKURTIT NE TIRANE

Protesta e 16 shkutit është një ftesë për të gjithë qytetaret interesi i të cilëve është prekur nga keq qeverisja e Edi Rames.Kështu shprehet anetari i këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike Paulin Marku i cili thotë se kjo qeveri e ka kthyer Shqipërinë në një vend krimi, duke i detyruar qytetaret që ta braktisin vendin e tyre.Sipas Markut me kryeminister Edi Ramen nuk mund të kemi zgjedhje të lira, ndaj dhe qëllimi i protestes është largimi i tij.

Anetari i këshillit kombëtar tw Partisë Demokratike Paulin Marku, është i bindur se pjesrmarrja në protesten e 16 shkurtit do të jetë masive, për ti thënë ndal kësaj qeverie.

Lexoni dhe kete

“SHKODRA NUK MUND TE LEJOJE KETE MODEL QEVERISJE”

Shkodra nuk mund të lejojë ketë model qeverisje dhe shteti ka rënë. Kështu shprehet kryetari …