Friday , 30 October 2020

PROTESTA E BANORËVE TË FSHATIT MES-MYSELIM, REAGON ADMINISTRATORI SHABAJ

Pas protestës së banorëve të fshatit Mes-Myselim për rezervuarin e Shtodrit, ka reaguar edhe kreu i Njësisë Administrative Postribë, Altin Shabaj.

Ai thotë ka takuar disa banorë dhe përfaqësuesit e firmës, ndërkohë tregon ndërhyrjen që po realizohet.

Shabaj flet edhe për problematikën që mund të ketë me bllokimin e rrugës, por thekson se rrethimi dhe ruajtja e rezervuarit duhej bërë më herët.

Gjithashtu, Shabaj tha se protesta e banorëve e drejtë pasi nuk i ka njoftuar kush se çfarë po bëhet aty, por u premton se do jetë në mbështetje të tyre nëse ato dëmtohen.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …