PROTESTA E OPOZITES NE SHKODER

Qytetarët e Shkodrës të mbështetur edhe Partia Demokratike si dhe nga përfaqësues të biznesit të vogël kanë protestuar kundër qeverisë, dhe taksave të vendosura nga kjo e fundit.

Deputetet e Shkodrës kanë kërkuar dorëheqjen e Kryeministrit Rama si shkaktar kryesor i krizes sociale.

Pas përfundimit të protestës ku qytetarët u zotuan se nuk do e linin Edi Ramen të hynte në Shkodër sipas një agjendet të publikuar një ditë më parë, ata marshuan drejtë prefektures e cila u qëllua me vezë dhe nën thirrjet Rama Ik.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E TERMINALIT, AUTOBUSET PARKOJNE NE MES TE QYTETIT

Sezoni turistik rrit numrin e turistëve në qytetin e Shkodrës. Shumë turistë vijnë nga vende …