PROTESTA E OPOZITES PARA PREFEKTURES SHKODER

Ashtu sic ishte paralajmëruar, opozita organizoi këtë të shtunë një protestë para Prefekturës Shkodër. E mbështetur edhe nga shumë qytetarë u bënë thirrje për largimin e kësaj qeverie, e cila sipas tyre po ndëshkon qytetarët e vecanarisht shkodranët. Ndërkohë, nuk munguan edhe thirrjet për pjesëmarrje masive në protestën e 16 shkurtit në kryeqytet.
Por, nuk mungoi as mbështetja nga Britania e Madhe.
Pas protestës para Prefekturës Shkodrës, qytetarët dhe përfaqësues të opozitës zhvilluan një marshim deri në sheshin “Nënë Tereza” ku bllokuan rrugën kryesore për disa minuta.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E INFORMACIONIT NE GJYKATA

Shërbimet administrative gjyqësore në gjykatat Shkodër ishin në fokus të prezantimit të një projekti në …