Friday , 13 December 2019

PROTESTA E PUNONJËSVE TË PASTRIMIT

Pas protestës së punonjësve të pastrimit në Shkodër, ka reaguar edhe firma fituese. Sipas përgjegjësit Alfred Gjergji, një pjesë e punonjësve kanë zgjedhur që të mos dalin në punë, me pretendimin se duan firmën e vjetër.
Në fakt në shumë zona të Shkodrës, problematika e pastrimit vijon të jetë prezente dhe qytetarët kanë kërkuar që pastrimi të kryhet më shpesh në qytet.

Lexoni dhe kete

PENSIONISTËT SENSIBILIZOHEN ME TË PREKURIT NGA TËRMETI

Edhe pensionistët sensibilizohen me familjet e prekura nga tërmeti. Të pyetur nga Tv Rozafa, ato …