Monday , 21 January 2019

PROTESTA E STUDENTEVE, QEVERIA MERR VENDIME

Qeveria shqiptare ka bërë publik dokumentin e plotë të Paktit për Universitetin, duke u ndaur tek të gjitha kërkesat e studentëve. Krahas tyre, janë bërë publike edhe vendimet e marra nga Këshillimi i Ministrave për secilën kërkesë. Kryeministri Rama u shpreh se për të gjitha vendimet që janë marrë nuk do të ketë ndryshim të buxhetit, pasi financimi është i garantuar.

Vendimi sa i takon tarifave hyn në fuqi menjëherë. Në janar të gjitha detyrimet financiare që burojnë nga këto vendime do ti mbulojë qeveria.

Lexoni dhe kete

28-VJETORI I THEMELIMIT TE PD-se NE LEZHE

U mblodhen te gjithe, themelues, ish deputete e deputete te tanishem, ish drejtues dhe kreret …