PROTESTA NE SHKODER PER FLORENC BEQIRAJN

Ashtu siç ishte paralajmeruar, kete te hene eshte organizuar protesta per Florenc Beqirajn, shkodranin qe humbi jeten ne France. Perfaqesues te komunitetit rom dhe egjiptian ne Shkoder, por edhe qytetare te thjeshte, zhvilluan nje marshim sensibilizues nga ura e vjeter e bunes deri tek prefektura e qarkut Shkoder. Ato kerkuan zbardhjen e ngjarjes se ndodhur me Florencin dhe i ben apel institucioneve lokale te ndihmojne familjen per te sjelle trupin e viktimes ne Shkoder.

Ato vendosen qirinj para institucionit te Prefektures se Qarkut Shkoder, nderkohe qe edhe dogjen flamurin francez.

Lexoni dhe kete

KULLAT E VROJTIMIT E NDOTJA AKUSTIKE, PROBLEM NE VELIPOJE

Gjatë mbledhjes së komitetit rajonal të turizmit në Velipojë, Petrika Dumka, përfaqësues i drejtorisë vendore …