PROTESTA PËR SKEMEN E RE TË NDIHMËS EKONOMIKE

Ashtu siç ishte paralajmëruar, këtë të marte është zhvilluar protesta për skemën e re të ndihmës ekonomike. Në një skemë në të cilën mbeten jashtë shumë familje në vendin tonë e veçanarisht në Qarkun Shkodër.

Protestës iu bashkuan edhe kryetarë të sindikatave dhe shoqatave në Shkodër.

Ndërkohë në protest merrnin pjesë edhe deputetë të Partisë Demokratike në Qarkun Shkodër si edhe përfaqësues të PD-së në këtë Qark.

Lexoni dhe kete

RENDOHET SITUATA NE ZONAT E PERMBYTURA TE NENSHKODRES

Në territorin e Bashkisë Shkodër vazhdojnë reshjet e shiut. Si rrjedhojë, situata e përmbytjeve vazhdon të …