PROTESTA PËR SKEMËN E RE TË NDIHMËS EKONOMIKE

Ditën e Marte opozita do të organizojë një protestë para prefekturës së Shkodrës për lënien jashtë skemës së re të ndihmës ekonomike të shumë familjeve shqiptare, e natyrisht edhe shkodrane. Për të folur për këtë proteste ishte i ftuar në emisionin “Mirëmëngjes” në tv Rozafa, kryetari i Forumit Rinor të Partisë Demokratike në Shkodër, Arvit Bushati.

Ai i bën thirrje çdo familje shkodrane që është përjashtuar padrejtësisht nga skema e re për të marrë pjesë në këtë protestë.

Protesta do të organizohet me 27 Shkurt në orën 12:00 para ambjentit të Prefekturës së Shkodrës.

Lexoni dhe kete

PROBLEMET ME ENERGJINE ELEKTRIKE NE THETH

Luhatjet e energjisë elektrike dhe shpeshherë mungesa e saj ka krijuar një problem serioz për …