Thursday , 12 December 2019

PROTESTAT E MJEKEVE NE DISA QYTETE TE SHQIPERISE

Përveç se në Shkodër, këtë të marte janë zhvilluar protesta të mjekëve edhe në qytete të tjera. Zv.ministrja e shëndetësisë, Mira Rakacolli, doli në mbështetje të protestës së mjekëve, dhe njëherazi ftoi qytetarët të zbatojnë regjimin e ri në spitale dhe të denoncojnë çdo rast abuziv për të shmangur dhunën ndaj bluzave të bardha. Dhuna ndaj mjekëve është e papranueshme dhe nuk është zgjidhja e problemeve. Ne si ministri jemi në krah të mjekëve, por jemi të vendosur për të marrë masa më të mëdha për ti mbrojtur theksoi Rakacolli.

Rakacolli është shprehur se Ministria e Shëndetësisë do të marrë të gjitha masat për të ndryshuar këtë situatë.

Lexoni dhe kete

PËRMBYLLEN 16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE

Bashkia e Shkodrës ka përmbyllur 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore me …