Saturday , 31 October 2020

PROTESTË E BANORËVE TË FSHATIT HOT I RI

Banoret e fshatit Hot i Ri te Shkodres kane bllokuar per rreth 20 minuta aksin rrugore Shkoder-Postrribe, ne shenje proteste per mungesen e ndricimit dhe shpejtesise se automjeteve qe levizin ne kete aks rrugor.

Ne kerkojm qe te vendoset ne funksion ndricimi i rruges e cila eshte perfunduar para shtate viteve, pasi ketu po ndodhin cdo dite aksidente me pasoja te rende shprehen banoret…

Mungesa e furnizimit me energji elektrike e ketij fshati si shkak i rrjetit te amortizuar eshte problem tjetër i kesaj zone. Ndersa banoret shprehen se do i pershkallezojne protestat e tyre nese nuk zgjidhen kerkesat.

Aksi Shkoder-Postribe segmenti Stom Golem – Mes eshte nder segment me numrin me te larte te aksidenteve me pasoje vdekjen ne Bashkine e Shkodres.

Lexoni dhe kete

GËSHTENJAT E SHKODRËS, TË RREZIKUARA NGA SËMUNDJET

Gështenja shqiptare vitet e fundit është kthyer në produktin më të kërkuar në Itali, por …