Wednesday , 17 January 2018

PROTESTE E BANOREVE TE ISH GJEOLOGJIKES

Për të disatën herë banorët e zonës së ish ndërmarrjes gjeologjike në Shkodër kanë dal në protest, shkak është bërë urhdrëi I përmbarimit që të lëshojn banesat e tyre. Sipas avokatit mbrojtës të familjeve ky vendim është në kundërtsim të plotë me ligjin se cdo gjë është e fallsifikuar. Sipas tij është kërkuar hetim nga prokuroria e përgjithshme që të bëhët hetim ndaj gjykatësve, ai madje hodhi akuza ndaj gjykatësve.

Banorët e zonës shprehen se këtu ka vetëm korrupcion pasi nuk ka asnjë pronar në këtë zonë.

Me një vendim të gjykatës prona në fjalë I kthehet familjes Kujxhia në Shkodër, e cila kërkon që të lëshojn banesat e tyre të cilat janë ndërtuar pas viteve 90-të. Vendim I cili është kundërshtuar nga banorët dhe të cilin e kanë ankimuar në shkallët e ndryshme të gjykatës.

Lexoni dhe kete

RRUGA E TOROVICES, FRROKAJ BIND RAMEN

Darka e së premtes e Kryebashkiakut të Lezhës Fran Frrokaj me Kryeministrin Edi Rama, i …