Saturday , 20 January 2018
Breaking News

PROTESTE E PUNONJESVE TE ISH-UZINES SE TELAVE

37 punonjëst t ëish uzinës së telave janë që 7 muaj pa rroga, ata kanë dal sërish në një protëstë ku kanë kërkuar pagat e prapambetura në të kundët ato do futen në grevë të urisë.

Në mbështetje të tyre kanë ardhur edhe drejtues të Sindikatës së industrisë të cilët kanë kërkuar zgjidhje për këtë cështje nga ana e qeverisë dhe ministrisë së linjes.

Ka mbi tre vite që kompanie turke e cila ka pasur në menaxhim ish Uzinen e Telave në Shkodër është larguar dhe deri më tani punonjësit kanë mbetur në mëshirë të fatit. Ata presin një zgjidhje nga ana e qeverisë.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …