Breaking News

PROTESTE ME 9 SHKURT PARA PREFEKTURES SE SHKODRES

Askush më shumë se një qytetarë shkodranë nuk ka të drejtë për të protestuar ndaj kësaj keq-qeverisje. Shprehet kështu zëdhënesja e Partisë Demokratike dega Shkodër, Jesmina Lici, në një deklaratë për mediat. Sipas PD Shkodër, korrupsioni është i vetmi standart për qeverisjen.

Për këtë, PD Shkodër fton qytetarët në protestën e 9 shkurtit në orën 11 para Prefekturës së Shkodrës.

Partia Demokratike dega Shkodër do ti paraprijë protestës së opozitës me 16 shkurt në Tiranë, me një protestë para Prefekturës së Shkodrës në orën 11:00.

Lexoni dhe kete

“SHKODRA NUK MUND TE LEJOJE KETE MODEL QEVERISJE”

Shkodra nuk mund të lejojë ketë model qeverisje dhe shteti ka rënë. Kështu shprehet kryetari …