Thursday , 12 December 2019

Proteste ndaj dhunes se grave!

Organizata “Gruaja tek Gruja” ka organizuar proteste perpara sheshit “Luigj gurakuqi” kundër dhunës ndaj grave, një problem që vijon të marr jetë në vendin tone. Besara Podgorica pohon se gjatë viti 2014 kanë denoncuar dhunën 74 gra por kjo shifer është me e madhe në të vërtete pasi jo të gjitha femrat e denoncojnë dhunen.

Kjo proteste është organizuar në bashkëpunim me përfaqësuesit e institucioneve në rang lokal. Ky aktivitet kishte si qëllim të ngrijë vetëdijen institucionale për cështjet e feminicidit ndaj grave si një problem I rëndësishëm që meriton të marr vemendjen e duhur.

 

Lexoni dhe kete

“DËSHIRË E ZEMRËS”

PasditĂ«n e sĂ« shtunĂ«s nĂ« teatrin “Migjeni” tĂ« qytetit tĂ« ShkodrĂ«s u organizua mbrĂ«mja muzikore …