PROTESTË PARA PROKURORISË SHKODËR

Nje proteste eshte organizuar kete te merkure para Prokurorise se Shkodres.

Jane rreth 30 punonjese te nje rrobaqepesie ne Shkoder qe prej 3 muajsh nuk kane marre as pagat e as sigurimet shoqerore. Behet fjale per muajt Korrik- Shtator, nderkohe pronari me 13 Shtator ka mbyllur biznesin.

Keto punonjese kane depozituar kallezim ne prokurori, por deri tani nuk kane marre asnje pergjigje.

Me ane te kesaj pune, ato sigurojne te ardhurat e familjes dhe kerkojne drejtesi.

Lexoni dhe kete

LUMI DRIN “MBULOHET” NGA PESHQ TE NGORDHUR

Kjo ishte pamja e Lumit Drin në Lezhë këtë të merkure. Peshq te ngordhur kanë …