Breaking News

PROTESTE PER MBROJTJEN E DINJITETIT TE MESUESVE

Shume shpejt, Sindikata e Arsimit ne Shkoder do te organizoje nje proteste per mbrojtjen e dinjitetit te mesuesve. Nje gje e tille pranohet edhe nga kreu i kesaj sindikate ne Shkoder, Aria Peraj. Ai tha se po kryhen proçedurat per nisjen e protestes, e cila do te marre permasa ne te gjithe Shqiperine. Mesuesit te heqin frike dhe te marrin pjese ne proteste theksoi Peraj.

Sipas Perajt, mesuesit po perballen çdo dite me shfrytezimin e dinjitetit, mos-pagesen e shperblimit, problemet me drejtuesat e shkollave, mos-nenshkrimi i kontrates kolektive, etj.

Peraj kerkoi qe ne protesten qe pritet te zhvillohet te kete nje pjesemarrje sa me te madhe te mesuesve te Shkodres.

Lexoni dhe kete

PIKTURA PER SHTEPINE E TE MOSHUARVE SHKODER

Me rastin e rikonstruksionit të ambjentit të “shtëpisë së të moshuarve” në Shkodër, nxënësit e …