Monday , 28 September 2020

PROVAT E FUNDIT TE SHFAQJES “NANE TEREZA KUR ISHTE GONXHE”

Teatri “Migjeni” ne qytetin e Shkodres eshte gati te mireprese shfaqjen e pare pas perfundimit te fazes se pare te rikonstruksionit. Aktoret shkodrane te ketij teatri po zhvillojne provat e fundit para premieres se shfaqjes “Nane Tereza kur ishte Gonxhe”. Nje shfaqje me regji te aktores Merita Smaja, qe vjen pas shenjterimit te Nene Terezes. Vete regjisorja, Merita Smaja, tha se me ane te kesaj shfaqje kerkojme te sjellim para publikut ndikimin qe ka pasur familja te Nene Tereza.

Me tej, Smaja foli edhe per mesazhin qe ka kjo shfaqje.

Shfaqja “Nane Tereza kur ishte Gonxhe” e Bashkim Kozelit do te jepet ne teatrin “Migjeni” pergjate tre neteve, perkatesisht me 30 Shtator, si edhe me 1 dhe 2 Tetor, ne oren 19:00.

 

Lexoni dhe kete

TURIZMI KULTUROR NË SHKODËR DREJT ZEROS

Një nga sitet më atraktive turistike sic është Kalaj Rozafa e Shkodrës, këtë vit është …