Thursday , 13 August 2020

PROVIMI I DYTË I MATURËS SHTETËRORE

Këtë të enjte, maturantët në vendin tonë kanë zhvilluar provimin e dytë të maturës shtetërore, atë të Gjuhës Shqipe. Siç dihet, vlerësimet janë elektronike, ndërkohë drejtorja e zyrës vendore të arsimit Shkodër, Blediana Osja, flet për proçesin dhe tregon kur dalin rezultatet e provimit të parë.

Me datë 15 qershor, maturantët do të japin provimin e Matematikës, ndërsa me datë 18 maturantët japin provimin e lëndës me zgjedhje.

Lexoni dhe kete

“ANDRRA VAZHDON…”

“Rrok Academy” rikthehet në Shkodër, por këtë vit me një risi, me degën Shkrim Muzikor. …