Saturday , 26 September 2020

PROVIMI I FAZES SE DYTE TE PORTALIT “MESUES PER SHQIPERINE”

Pas perfundimit te fazes se pare te portalit “Mesues per Shqiperine” ka nisur faza e dyte e ketij portali. Keshtu, te gjithe ata mesues qe kane kaluar fazen e pare, ate te testimit me dosje do te zhvillojne fazen e dyte, te testimit “Mesues per Shqiperine”. Specialistja prane Drejtorise Arsimore Rajonale Shkoder Elira Smakaj, beri te ditur se DAR ka percaktuar dy ambjente per zhvillimin e testimit, ku do te marrin pjese rreth 330 mesues, te te gjithe profileve.

Smakaj u ndal per te folur edhe per permbajtjen e provimit.

Provimi i mesuesve do te zhvillohet te Shtunen, me 21 Janar nga ora 10:00 deri ne oren 12:30. Te gjithe mesuesit aplikante duhet te kene karten e identitetit dhe formularin e aplikimit ne portal ne diten e provimit.

Lexoni dhe kete

NDIKIMI I PANDEMISË NË TURIZMIN E VENDIT TONË

Ashtu si në të gjithë sektorët, edhe në turizmin e vendit tonë, pandemia ka dhënë …