Wednesday , 24 July 2019

PROVIMI I FUNDIT I MATURËS SHTETËRORE

Mbi 2 mijë maturantë të shpërndarë në 13 qëndra provimi i janë nënshtruar këtë të hënë provimit të fundit të maturës shtetërore, atij të lëndës me zgjedhje në Shkodër. Proçesi ka vijuar normalisht, ndërkohë Lira Smakaj, specialist pranë zyrës vendore të arsimit Shkodër tregon rezultatet e gjuhës angleze, ku kalueshmëria është 97% me notë mesatare 8. Smakaj thotë se provimet kanë qenë të nivelit mesatar sipas nxënësve.

Tashmë maturantët presin rezultatet e provimeve të maturës shtetërore për të zgjedhur më pas një degë në Universitet.

Lexoni dhe kete

“MIRËNJOHJA E QYTETIT” PËR HAXHI FEJZI ZAGANJORIN

Myftinia Shkodër dhe Këshilli i Bashkisë Shkodër kanë organizuar pasditën e së premtes ceremoninë e …