PROVIMI I FUNDIT I MATURES SHTETERORE

Maturantët në vendin tonë kanë kryer këtë të mërkurë provimin e fundit të maturës shtetërore. Në të gjithë vendin është zhvilluar provimi i lëndëve me zgjedhje, që vetë maturantët kishin vendosur. Në DAR Shkodër janë rreth 2.400 maturantë që i janë nështruar këtij provimi të ndarë në 15 qëndra provimi.

Pra, ky është provimi i katërt dhe i fundit i maturantëve dhe tashmë presin rezultatet e tyre në kërkim pastaj të një vendi në universitetet e Shqipërisë.

Lexoni dhe kete

PUNIMET NË RRUGËN “POGEJ” NË LAGJEN NR.3 TË SHKODRËS

Punimet për rikonstruksionin e rrugës “Pogej” në lagjen nr. 3 të qytetit të Shkodrës po …