Monday , 26 October 2020

PRRONI: HAFIZI DUHET TE KISHTE DERGUAR 3 DITE ME PARE NE ASAMBLE LISTEN E VESHGUESVE

Deputetja Mimoza Hafizi nuk eshte penguar ne asnje moment per te patur vezhguesit e saj ne qendrat e vitimit pasi komisioni eshte mbledhur qe pasditen e se premtes. Deklarata erdhi nga Kujtim Prroni Kryetar I komisionit zgjedhor , ndersa per akuzen e deputetes se proesi ka qene I manipuluar Prroni thote se proesi ka patur nje rrjedhe normale dhe pa manipulime,Shkresa e deputetes Mimoza Hafizi drejtuar komisionit zgjedhor ka marre kete peregjigje nga Kryetari Prroni, “kjo shkrese duhet te ishte derguar 3 dite me pare ne asamble”

Ndersa per pjesmarrjen komisioni e cilesoj sit e kenaqshme pasi ne bashkine e Shkodres I ka kaluar 83%

Per faktin se ne Berdice ne 45 minuta ka votuar vetem nje person, Prroni nuk e mohon, por vendos faktorin kohe I cili I gjen anetaret edhe ne drejtime te tjera, por pjesmarrja tregon te kunderten perfundon kryetari I komisionit zgjedhor

Lexoni dhe kete

“BRENDA MANDATIT TË ARDHSHËM, SHQIPËRIA DUHET TË JETË ANËTARE E BE”

Brenda mandatit të ardhshëm, Shqipëria duhet të jetë anëtare e BE-së. Ky është premtimi i …