Wednesday , 29 September 2021

PS KOMENTON RAPORTIN E OSBE-ODIHR PËR ZGJEDHJET

Partia Socialiste e konsideron raportin e OSBE-ODIHR-it si një vlerësim të rëndësishëm për zgjedhjet e 25 prillit.

Përmes një deklarate, Sekretari Organizativ i Partisë Socialiste, Arben Pëllumbi, tha se ky është vlerësimi më i mirë i bërë ndonjëherë.

Sipas PS, merita i takon qytetarëve shqiptarëve që shprehen vendosmërinë e tyre për të ushtruar të drejtën e votës në përputhje me rregullat dhe standardet në fushatën e zgjedhjeve.

Lexoni dhe kete

GJIKNURI: TË GATSHËM PËR ÇDO BISEDIM ME PD-n

Sekretari i ri i përgjithshëm i PS-së, Damian Gjiknuri, ka deklaruar nga qyteti i Shkodrës …