PUKA E IZOLUAR NGA DEBORA, NDERHYNE BASHKIA

Pas situates së krijuar nga reshjet e bores, të cilat në Pukë arriten në 60 cm, bashkia e Pukës ka ndërhyr për zhbllokimin e fshatrave të izoluar nga bora. Një mjet borpastrues I ministrisë së brendshme dhe tre eskavator të bashkisë kanë bërë të mundur zhbllokimin e njësive administrative Qelez e Qerret, ndërkoh po punohet për zhbllokimin e rrugëve që lidhin fshatrat me qëndren e njësisë administrative Gjegjan.

Kreu I bashkisë së Pukës Gjon Gjonaj thot se po bëhet cfar është e mundur për të lehtësuar jeten e qytetarve në zonat e thella, por kerkon mirkuptimin e tyre.

Në Pukë reshjet e bores krijun vështirësi të shumta kryesisht me izolimin e fshatrave ndërkoh që deri tani nuk jane shënuar probleme të emergjencave shëndetësore, apo probleme në furnizimin me energji elektrike dhe ujë të pijshëm.

Lexoni dhe kete

“VRASJET E PRINDERVE NGA FEMIJET DHE MUNGESA E BESIMIT NE ZOT”

Nga xhamia “Ebu Beker” e qytetit të Shkodrës, myftiu i Shkodrë, imam Muhamed Sytari, mbajti …