PULAJ KUNDERSHTON MINISTRINE E ARSIMIT

Percaktimi i Lezhes si nder te fundit ne rezultate gjate testit te zhvilluar me klasat e treta dhe te pesta nga Ministria e Arsimit eshte kundershtuar nga drejtori i arsimit ne Lezhe Bardhok Pulaj. Sipas tij sistemi arsimor shqiptar ka nje prerje gjithandej dhe se nuk ka te pare e te fundit.
Pyetjes mbi kete rezultat te publikuar nga vete ministrja Lindita Nikolla, kreu i arsimit Pulaj thote se testi nuk percakton dobesine qe ka sistemi arsimor ne Lezhe.
Deklarata e drejtorit te arsimit ne Lezhe Bardhok Pulaj u be nga gjimnazi i qytetit te Lezhes, ku ishte i pranishem ne zhvillimin e ores se letersise dedikuar shkrimtarit te njohur shqiptar Ismail Kadare ne 80 vjetorin e lindjes se tij.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …