PUNA E MJEKËVE NË ZONAT E PËRMBYTURA

Situata e vështirë për shkak të Covid dhe përmbytjeve ka vështirësuar punën e stafit mjekësor në zonën e Obotit të Bashkisë Shkodër.

Pavarësisht kësaj, mjeku i kësaj zone, Fatlum Cani, thotë se kemi arritur të menaxhojmë situatën.

Ai tregon se gjatë kësaj periudhe ka pasur 2 emergjenca në këtë zonë, ndërkohë ka një apel për banorët…

Zona e Obotit vijon të jetë nën pushtetin e ujit prej disa ditësh.

Lexoni dhe kete

RADHE DHE KAOS NE QENDREN E VAKSINIMIT ANTI-COVID NE LEZHE

Këto janë pamjet para qendrës së vaksinimit anti-covid në qytetin e Lezhës. Dita e dytë …