Tuesday , 28 January 2020

“PUNA E STUDENTIT E SHENJTË, E RËNDËSISHME CILËSIA E UNIVERSITETIT”

Puna e studentit është e shenjtë, ndërkohë e rëndësishme është cilësia e universitetit. Kështu shprehet Skender Kodra, president i institutit shqiptaro-amerikan të shkencave. Ai ishte i pranishëm këtë të mërkurë në një takim të organizuar në biblotekën universitare nga departamenti i infermierisë në Universitetin e Shkodrës.

Sipas Kodres, studentët janë të popullit dhe nuk i takojnë politikës.

Gjatë takimit, studentët u bënë pjesë e diskutimit me Kodrën, ku u fol per çështje të ndryshme.

Lexoni dhe kete

DEBATE PËR KINEMA “MILLENIUM” NË SHKODËR

Një temë që solli debate në mbledhjen e pasditës të së mërkurës në Këshillin Bashkiak …