PUNESIMET FIKTIVE, REAGON ADEMI: LAJME DEBATIKSE!

Kryebashkiakja e Shkodres Voltana Ademi ka paralajmeruar mediat vizive por edhe ato te shkruara se do te ndeshen me gjykaten per cdo artikull qe shpifin. Deklarata erdhi pas publikimit ne media online te nje artikulli per punesimin e 4 personave si keshilltare prane kryetares se Bashkise, ndersa keto te fundit nuk kane qene fare ne Shkoder.

Pronocimi i kryetares se bashkise Voltana Ademi erdhi gjate inspektimit twe pastrimit te kanaleve kulluese dhe vaditese ne fshatin e Malit te Hebajve ne njesine administrative Berdice.

Sipas bashkise Shkoder ne kete zone nuk ishte nderhyre prej 30 vitesh.

Lexoni dhe kete

KONTROLLET E KRYERA NGA AUTORITETI KOMBETAR I USHQIMIT

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural krahas vëmendjes për kontrollet e produkteve ushqimore, ka kushtuar …